Chatten solchat

Det er lenge siden Eros Chat har fått en ordentlig oppdatering. Man kan trygt si at de gamle websidene hadde gjort sin nytte og trengte sårt å bli oppdatert. Oppdateringen er endelig på plass. Vi håper endringene faller i smak og at du klarer å finne deg til rette! Du får blandt annet sikret ditt alias mot at andre bruker aliaset ditt.

Det sparer alle for forvirring. Du får også tilgang til Forum, får oversikt over dine venner og kan og kan sende private meldinger til andre registrerte brukere. Det er enkelt å registrere seg og det er gratis.

Har du enda ikke sikret ditt alias? Det er enkelt, gratis og tar maks 3 minutter. Registrer ditt alias her. Log Inn Skriv inn ditt brukernavn og passord for å logge inn Brukernavn. Velkommen til nye Eros Chat! Når du registrerer deg blir du bedt om å trykke på en link i en e-post som vi sender til deg. Dette er for å unngå spam og falske registreringer.

Enkelt brukere rapporterer om at de ikke har fått slik e-post. Vær nøye med å sjekke spam-folderen din. E-posten ligger med stor sansynlighet der. Gå til denne siden og lage en konto. Skriv inn ditt alias i feltet Alias og du vil få beskjed hvis aliaset er allerede brukt av andre. Hvis du ikke får noen feilmelding har du sikret deg et alias.

Første mann til mølla. Vi mener at unge mennesker kan la seg lett påvirke av mer drevne chattere og noe som ikke alltid er til det beste for våre unge chattere. Er du en av våre yngre chattere skal du alltid være kritisk til andre som kontakter deg og lover deg noe. Innlegget sprer bevisst usannheter eller på annen måte oppfattes som upassende. Ansvarlig redaktør og administrerende direktør: Personvernerklæring og informasjonskapsler cookies Kopiering av materiale fra VG Nett for bruk annet sted er ikke tillat uten avtale.

Logg inn Registrer ny bruker. Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler les reglene her kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes. Du må være logget inn for å bruke denne funksjonen. Logg inn Ny bruker? Husker når internett var rimelig nytt..

SOL chat, eros chat og slik.. Blitt noen år siden nå ja.. Husker jeg var hekta på IRC da internett var "nytt". Fant faktisk noen venner der inne, som jeg fortsatt har kontakt med idag. Men husker godt at det var mye rart å skue: Ja, der var det mye rart.. Jeg brukte også mye IRC og hadde et ganske stort nettverk der inne. Men det har dalt noe voldsomt med IRC-bruken. Selv om IRC egentlig var veldig moro. Hvem husker ikke "asl" ; "Standardmåten" å begynne en samtale på.

SMS-språk har jeg aldri brukt. Herlig å mimre ;- Husker jeg tasta mye med jenter jeg "traff" på irc, med min gigantiske Phillips Diga. Artig å høre om tilfellet ditt i Holmlia, jeg var på andre enden av noe sånt. Avtalte med ei jente, men møtte aldri opp: Husker jeg sendte masse sms'er med ei fra trondheim! Men vi traff hverandre aldri.. Husker bare at jeg tømte RingKontant-kortet mitt: I enkelte tilfeller tar det ihvertfall lengre tid å forklare hva det betyr: Men som sagt så tar det lengre tid å sms'e slikt språk pga av ordboken.

Haha, nå kom jeg på noe nytt! Jeg hadde pratet med ei jeg skulle treffe på fotballbanen som var like ved meg. Men siden jeg ikke ville stå aleine og loke så dro jeg med meg brodern for å spelle fotball sammen inntil hun kanskje kom.

Hun kom, men så ikke ut i måneskinn så jeg og brodern spelte bare fotball videre uten å gi oss til kjenne.. De var vel en ti stykker og jeg var litt sjenert så jeg gikk litt unna, men de fulgte etter og jeg gikk og de gikk og jeg gikk fortere og de gikk fortere og jeg løp og de løp etter meg husker ikke helt hvordan det endte i løpinga..

.

Elskerinne søkes escort service in oslo

jan Tenkte jeg skulle teste en teori.. Hvor lang tid tar det når du logger inn som jente_17 på Sol, før du får tilbud om å "leke på cam", "treffes for å bli. 3. apr Page 2 of 7 - Har lurt på ihrf.eu Greit at dere kødder med folk på chatten, men post ikke email adressen eller tlf nr til . Fra SOL Chat. Dette er linjer som Eros og Sol Chat. Norske jenter/damer samt Gutter/menn har en tendens via slike linjer å referere til sex. Jeg sier ikke at dette er en ulovelig.

Jeg bruker internett som mange andre og bruker en sjelden gang chat med å komme i kontakt med andre internett brukere. Selv benytter jeg meg av chat for å kommunisere med individer i min egen alder. Noe jeg ikke liker er utviklingen som går i retting mot sex og seksualitet som stadig brer om seg via slike chat kanaler. Jeg har også spurt meg selv om hvem som har ansvaret for at dette ikke stoppes på slike kanaler. Slik jeg ser det er utviklingen stor nok til at ingen blir straffemessig dømt for å la kanaler som dette ha navn og mobilnr åpen på en felles linje som kan bli sett av folk i alle aldre.

Det å snakke om seksualitet er ikke noe jeg ser på som negativt sådan men slik jeg ser det blir, debatter forsøplet av jenter og gutter som egenrådig nærmest selger seg selv til eldre menn via nett. Når jeg nevner dette så mener jeg personer som ønsker sex og som på en eller anen måte selger seg via nett via cam eller andre forkastelige ideer.

Ikke bare er dette moralsk forkastelig men den infrastrukturen som skal reflektere et godt chat sted blir dagelig bombardert med sex relaterte profiler og nikk. Msn adresser og Mobilnr til personer blir gang på gang utlevert på felles linje. Selv har jeg sett personer bli uthengt via nett med navn og dette er noe jeg syns redaktøren for nettstedet bør ha klare regler i mot. Likevel oppdager jeg at dette ikke blir slått ned på av Vakter og lovens lange Arm. Når kriminalitet skjer på nettsteder føler jeg loven ikke kan få bukt med dette problemet.

Pass derfor nøye på hvordan du gir informasjon til andre om deg selv i den grad du våger deg ut i det sumpområdet. Såkalte Moderatorer gjør sjelden sin jobb i denne jungelen av informasjon som er på chat. Jeg oppfordrer alle som er foreldre å passe på sine barn, ingen bør gi personlig informasjon om seg via nett.

Jeg er ganske oppgitt over de unges naivitet med å gi seg til kjenne med personer via nett. Dette har jeg oppdaget på felles linje. Jeg som voksen mann er gått lei av chate steder hvor unge og eldre, gir eller kjøper sex. Dette er linjer som Eros og Sol Chat. Jeg sier ikke at dette er en ulovelig men man kan knapt røre seg på et chat sted uten å få sex tilbud. Jeg føler en viss harme over at ingen stopper profiler som enten søker sex eller som får profiler på nettsted hvor Cam Sex er relatert.

Har spurt meg selv om operatørene for nettstedet fremstår som Halliker for felles linjer skal ikke ha dette som underholdning. Likevel ser jeg profiler gang på gang hentyde til sex. Jeg syns det er en trist utvikling og lurer på om hvorfor folk som eier et chate sted ikke har lov og sporings mekanismer nok for å få bukt med dette økende problemet. Hva kan gjøres og har ingen nett redaktører ansvar for denne provoserende utviklingen.

Hvis du ikke vil se sexprat i en chat, så kan det i det minste være en fordel å holde seg unna Eros Solchat har jeg aldri vært på, så aner ikke hvordan det er der Men hvis flesteparten av brukerne synes det er greit, så er det kanskje minoriteten som må finne en ny chat?

Henvendelser om denne tjenesten: Antropolog Anne Kirah har forsket på menneskers bruk av chatteprogrammer på Internett, på oppdrag fra Microsoft. Hun ser klart hvordan chatting hjelper folk til å opprettholde kontakt med hverandre.

Familier bor ikke lenger tett innpå hverandre, vi er spredt rundt omkring. Chat lar oss bryte ned disse grensene, sier hun til VG. Hun mener vi bør fjerne skillet mellom virtuelt og virkelighet. Vi er alle ekte mennesker bak skjermen, sier Kirah.

Fant kjærligheten Undersøkelsen fra Eniro viser også at mange finner kjærligheten på nettet, og at chatteprogrammer ofte er med på å bryte isen mellom mennesker. Over halvdelen av de spurte - som hadde forsøkt å finne kjærligheten på nettet - fant den.

Vi lever i en kaotisk verden, og nettet gir oss muligheten til å bli kjent med personen på en ordentlig måte, mener Kirah. Men til tross for nordmenns glødende entusiasme for chatting på Internett, viser det seg ifølge Eniros undersøkelse at en av fem tror det gjør dem mindre sosialt aktive i det virkelige liv.

Chatten solchat